Försäkringspatient Göteborg

Om du har en privat hälsoförsäkring så kan den täcka ett antal besök för behandling eller utredning hos oss. Vissa försäkringsbolag har en självrisk, andra skiljer på psykologbesök och läkarbesök.

Ring till ditt försäkringsbolag och fråga om du är osäker på om försäkringen du tecknat innefattar psykologisk behandling, läkarbedöming och behandling eller neuropsykiatrisk utredning. Om det visar sig att den gör det så kommer försäkringsbolaget höra av sig till oss med en kallelse som avser dig.

När vi fått denna kallelse kommer vi att kalla dig för behandling eller utredning hos oss på WeMind. 

Har du frågor beträffande att söka som försäkringspatient - kontakta först och främst ditt försäkringsbolag, annars ring oss på 031-774 27 00.

Att tänka på inför ditt besök som försäkringspatient

Ta med ditt id-kort, körkort eller pass, vi behöver se din legitimation när du anmäler dig i receptionen.

Har du blivit sjuk eller fått förhinder så att du inte kan komma? Ring till oss och anmäl det! Avbokning eller ombokning av din tid måste ske senast 24 timmar före din inbokade tid. Sena avbokningar (de som sker inom 24 vardagstimmar innan ditt besök) samt uteblivet besök, debiteras försäkringsbolaget och det avräknas ett besök från det antal besök som ditt försäkringsbolag beviljat.