WeMind Privat Stockholm

Till WeMind Privat Stockholm kan du komma som privatpatient eller försäkringspatient.

Vi erbjuder
  • Medicinsk bedömning och läkemedelsbehandling hos någon av våra leg. läkare, specialister i psykiatri
  • KBT-behandling samt behandlingsplan hos någon av våra leg. KBT-psykologer
  • Neuropsykiatrisk utredning hos leg. KBT-psykolog 

Söka som privatpatient
Privatpatient innebär att du själv bekostar behandlingen. Det går även att komma till oss via ditt företag eller din arbetsgivare.

Har du frågor om priser, våra rutiner kring privatpatienter eller betalningssätt så kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor. Du kan också ringa till oss för att direkt boka ett första besök med antingen psykolog eller psykiatriker.

WeMind vill erbjuda dig som patient den bästa behandlingen som finns tillgänglig. Därför jobbar vi med sk evidensbaserad vård. Det innebär behandlingsmetoder som har stöd i forskning och beprövad erfarenhet och därför rekommenderas av myndigheter som bland annat Socialstyrelsen. Vi förskriver till exempel inte narkotikaklassade preparat vid behandling av ångest och depression.

Söka via försäkringsbolag
Om du har en försäkring så kan den täcka ett antal KBT-sessioner hos oss. Vissa försäkringsbolag har en självrisk, andra skiljer på psykologbesök och läkarbesök.
Ring till ditt försäkringsbolag och fråga om du är osäker på om försäkringen du tecknat innefattar KBT-terapi. Om det visar sig att den gör det så kommer försäkringsbolaget höra av sig till oss med en kallelse som avser dig. När vi fått denna kallelse kommer vi att kalla dig för att genomgå en KBT-behandling hos oss på WeMind. 

Har du frågor beträffande att söka som försäkringspatient - kontakta först och främst ditt försäkringsbolag, annars ring oss.

Boka tid eller få svar på frågor
Telefon: 08-406 00 40

Att tänka på inför ditt besök som privatpatient eller försäkringspatient


Ta med ditt id-kort, körkort eller pass, vi behöver se din legitimation när du anmäler dig i receptionen.

Har du blivit sjuk eller fått förhinder så att du inte kan komma? Ring till oss och anmäl det! Avbokning eller ombokning av din tid måste ske senast 24 timmar före din inbokade tid. Sena avbokningar (de som sker inom 24 vardagstimmar innan ditt besök) samt uteblivet besök, debiteras.