Värmdö

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning som tar emot personer över 18 år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling. Hos oss jobbar specialistläkare i psykiatri, psykolog, sjuksköterska, kurator, skötare och administrativ personal.

Sök vård

Du kommer till oss genom en remiss från annan vårdgivare, exempelvis din vårdcentral.

Du kan också göra en egenanmälantill oss. För att göra en egenanmälan, ring oss eller använd webbokningen på 1177.

Receptförnyelse
Vår drop-in för receptförnyelse har stängt under coronapandemin. Välkommen att istället kontakta oss per telefon måndag, tisdag, torsdag eller fredag klockan 09.00-10.00.

1177 kan du förnya recept, omboka en inbokad tid och beställa intyg.

Information om ombyggnad under 2022:
Från mars och fram till hösten 2022 pågår en ombyggnad avWeMinds mottagning i Värmdö. Under tiden kommer en del av personalen att arbetahemifrån, men vi gör allt för att din upplevelse som patient inte ska påverkasnegativt och kommer att hålla fler möten via video. Huvudentrén är tillfälligtavstängd under våren, men receptionen håller öppet som vanligt under helabyggtiden. Det finns risk för buller vissa dagar, och hantverkare kommer attvistas en del i hisshallen. Vi ber om ursäkt för eventuella störningar, och ser framemot att få ta emot i nya fina lokaler när ombyggnationen är klar!

WeMind Värmdö
Skärgårdsvägen 7
134 30 Gustavsberg
Öppettider
Måndag – fredag 08:00 – 17:00

Kontaktpersoner

Verksamhetschef
Rabar Sebori

OBS! På grund av sekretess kan vi inte hantera patientärenden över mejl. Vi hänvisar till våra telefontider eller Mina sidor på 1177.