Helsingborg

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning som tar emot personer över 18 år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling. Hos oss jobbar specialistläkare i psykiatri, psykolog, sjuksköterska, kurator, skötare, arbetsterapeut och administrativ personal.

Sök vård

Du kommer till oss genom en remiss från annan vårdgivare, exempelvis din vårdcentral.

Du kan också göra en egenanmälantill oss. Ring oss så berättar vi mer eller logga in på Mina sidor hos 1177 Vårdguiden.

Via 1177 kan du också beställa intyg och förnya recept.

WeMind Helsingborg
Nedre Nytorgsgatan 13
252 26 Helsingborg
Öppettider
Måndag–fredag 08:00–17:00
Telefontid 08:00–14:00

Kontaktpersoner

Verksamhetschef
Åsa Stadell
asa.stadell@wemind.se

OBS! Skicka inte dina personuppgifter via e-post. För specifika frågor kring din vård kontakta oss på våra telefontider eller Mina sidor på 1177 Vårdguiden E-tjänster. Detta gäller även önskemål om av- och ombokning av tider. För akuta ärenden, kontakta oss per telefon under våra ordinarie öppettider, övriga tider hänvisar vi till lokal psykiatrisk akutmottagning

Hjälp oss att bli bättre!
Vi på WeMind strävar hela tiden efter att ge bästa möjliga vård och utvecklas så att vi blir ännu bättre. För att kunna göra detta är dina åsikter som patient viktiga för oss.

Vi har ett samarbete med brukarorganisationen NSPH och deras representant Martina Hägerklint finns på plats på mottagningen en dag i veckan, onsdagar mellan kl 9-12. Om du har tankar om bemötandet, innehåll i vården eller förbättringsförslag är du välkommen att kontakta henne. Dina synpunkter förmedlas anonymt till mottagningens verksamhetschef. Det går även bra att ringa eller skicka e-post till henne.  

Martina Hägerklint
martina@nsphskane.se
072-973 59 15